~ Tidligere klienter ~

Glad klient
Min største anbefaling til CoachingHos Gitte: Jeg vil gerne anbefale CoachingHos på det varmeste, da hun har hjulpet mig med - endelig for et par år siden - at få taget mig sammen til et vægttab. Med kyndig og behagelig vejledning; kontrol vejning og pep talks hele vejen - formåede jeg et væsentligt vægttab på kun 4 måneder. 13,8 kg blev slutresultatet. De 10 kg var mit primære mål. De knap 4 kg var en "buffer", da det var op til jul, og så havde jeg det at "tage af". Jeg tabte mig via kalororie underskud, som Gitte hjalp mig med at regne ud- og regulere på henad vejen. Jeg har igennem forløbet lært så meget, at jeg nu kan huske, hvad mange fødevarer indeholder af kalorier- og jeg er så dybt taknemmelig for denne kostvejledning- og at jeg endelig har en vægt, hvor jeg kan hoppe i stramme jeans, i stedet for løse kjoler! Derfor: mine varmeste anbefalinger og en kæmpe TAK til Gitte🙏❤️!
Glad klient
Birgitte
Bisgaard Gade
Jeg giver Gitte min bedste anbefaling vedr. vægttab Hun har været min personlige coach og kostvejleder siden Maj og har resulteret i en vægttab på 11 kg .- hun har guidet mig gennem alle de svære udfordringer der er ved et vægttab. Jeg har virkelig fundet motivation både til sund mad og motion, hvilket booster min livskvalitet Utrolig taknemmelig for at Gitte har støttet mig hele vejen , føler jeg har fået et helt nyt liv Sussanne overgaard 58 år (Vægttab fra 86-75 kg ) om 3 kg har jeg nået mit mål .
Derudover har jeg fået hjælp til at rydde op efter 40 års samlemani, har længe ønsket at forbedrede mig på en mindre bolig, men forhindringen var, jeg ikke kunne “tage afsked” med mine ting - efter coaching hos Gitte fandt jeg motivationen og energien til at udfør projektet. Det har givet mig ro i sjælen, god samvittighed og en enorm lettelse. Kan varmt anbefale coaching hos Gitte!
Susanne
Overgaard

Uddannelse & Kurser

Vægttab coach

Certificeret kostvejleder:

At Work Skolen Aarhus

Coach uddannelse:

Coaching og Konflikthåndtering hos Sofia Manning

Overbygning til certificeret Coach forventes gennemført i 2023

Skriv idag så tager vi en uforpligtende snak om din situation